Sari la conținut

Despre Noi

Povestea nostră

Pornind de la o experiență solidă de peste 5 ani în industria pardoselilor acrilice din Belgia și Olanda, lucrând cu cele mai mari companii de pe piață, am adus acasă un sistem îmbunătățit și inovator.

Întoarcerea în România a reprezentat pentru noi nu doar o schimbare de loc, ci și un angajament ferm de a oferi românilor cele mai bune servicii de pardosea.

Flinovation Floor Solutions se naște dintr-o viziune clară: inovația schimbă situația.

Ne-am propus să aducem pe piața nouă din România standardele de excelență și tehnologie de ultimă generație pe care le-am cunoscut și implementat în Europa de Vest.

Astfel, fiecare proiect devine o poveste de succes, iar spațiile se transformă în adevărate opere de artă funcționale.

În lumea noastră, fiecare detaliu contează și fiecare pardosea spune o poveste aparte – descoperă FLInovation Floor Solution, unde inovația întâlnește calitatea!

Bine ați venit la FLInovation Floor Solutions, locul unde transformăm spațiile în opere de artă durabile!

Cu o experiență vastă în aplicarea de pardoseli acrilice și epoxidice, punem la dispoziția clienților noștri soluții inovatoare pentru orice proiect.

De la rezidențial la comercial și industrial, fiecare centimetru pătrat devine un teritoriu de exprimare a creativității și funcționalității.

Alegeți inovația, alegeți FLInovation

Tehnologie de întărire rapidă

Oferim pardoseli acrilice cu o tehnologie avansată ce permite întărirea în doar 30 de minute, comparativ cu timpul mai lung al altor soluții disponibile pe piață.

Durabilitate și rezistență

Aceste pardoseli premium sunt concepute pentru a rezista la uzură, substanțe chimice și sunt impermeabile, oferind protecție durabilă în timp.

Utilizare imediată

Pardoselile acrilice FLInovation sunt gata de utilizare imediat după aplicare, fără a mai fi necesar un timp de așteptare lung, ceea ce oferă un avantaj evident în termeni de eficiență și confort pentru clienți.

Cocarca Laurentiu Marius

Designer

Iusco Gabriel

Developer

Iusco Carmen

Client Service